Ali so lahko tonerji cenejši?

Tonerji so v tiskalnikih, ki so laserski in imajo prednost, da se njihova barva ne razliva ter je vodoodporna. Zato so laserski tiskalniki super za tiskanje pomembnih dokumentov, ki se ne smejo uničiti. Tudi za fotografije so super, če nabavite pravi fotografski papir prav sanje. Če hočete kupiti kvalitetne in ugodne tonerje, klikni tukaj na povezavo do spletne strani, ki jo predlagamo. Kvalitetni nadomestni tonerji so ponavadi večje kapacitete in mnogo cenejši od originalnih ter enako kakovostni. Da bi prihranili na delanju in varovali okolje, lahko razne tonerje vrnete in dobite druge, napolnjene, ki so bili dejansko ponovno uporabljani. Tako se ne zavržejo. Ponovno uporabljeni tonerji ne končajo v naravi na smetišču.

tonerji

Največ se uporabljajo tonerji s črno barvo oziroma prahom, ki se zapeče v postopku tiskanja na papir za zmeraj. Če jih kupite več, boste prihranili, ker imajo popust na količino. Toner pa bo čakal dokler bo treba, tudi nekaj let, in se ne pokvari kot kartuša, kjer je tekočina. Drugi tonerji so še rumena, rdeča in modra, če je vaš laserski tiskalnik seveda barven. Teh je na trgu kar nekaj in niso več tako dragi, kot so bili nekoč.

Barvni tonerji se ponavadi porabijo manj, razen, če tiskate dosti fotografij, prezentacij, literature in podobnega. Zato se vam splača, če več tiskate, tudi nabaviti barve tonerje v večji količini. Vsi tonerji pa so seveda lahko tudi v kompletu. Laserski tiskalniki imajo ponavadi ločene tonerje v različnih oblikah. Vedno dobro poglejte, kateri model tonerje imate, da boste naročili prave. Če tega ne  veste, poiščite na spletni strani, kjer tonerje prodajajo, po nazivu in modelu vašega tiskalnika saj to piše vedno na njem. Če še ne boste gotovi, potem pokličite prodajalca in vam bo z veseljem pomagal. Od zdaj naprej boste manj plačevali za enake tonerje in dobili boste bistveno več.