Časopis na dlani za vse, ki rabijo hitro informacijo

Če želite biti obveščeni o najnovejših novicah vedno in povsod, časopis na dlani je kot ustvarjen za vas. Minili so časi starih tiskanih časopisov. Z napredkom tehnologije je napredovalo tudi obveščanje ljudi o svežih dogodkih. Velikokrat rabimo hitro informacijo o trenutni temperaturi, razmerah na cesti, koncertih v našem mestu itd. Včasih so bile trafike edina rešitev, kar je pomenilo, da si se vsak dan na poti v službi mogel ustaviti na eno izmed trafik in kupiti časopis. Največja slabost tega je nepotrebno zapravljanje denarja. Zakaj bi vsak dan dajali par evrov na časopise, če lahko popolnoma brezplačno preverimo vse kar nas zanima. Druga slabost tega je izguba časa. Velikokrat se nam mudi in nimamo časa za iskanje in plačanje parkirišča samo za to, da si preberemo novice. Zato rabimo časopis na dlani, ki nam bo prišparal čas in denar.

časopis na dlani

Časopis na dlani nam je, kot nam samo ime pove, na voljo 24 ur na dan. Ker danes imamo vsi pametne telefone in mobilne podatke, lahko tudi na naši poti v službo beremo novice. Lahko si izberemo rubriko. ki nas zanima in si jo shranimo med priljubljene, zato, da jo enostavno najdemo vsak dan. Največja prednost, ki nam jo omogoča časopis na dlani je zagotovo hitrost objavljanja novic. Pri navadnih časopisih smo zjutraj bili obveščeni le o tem kaj se je dogajalo včeraj. Pri spletnem časopisu smo pa obveščeni o vseh pomembnih dogodkih, ki so se zgodili tudi eno uro nazaj.

Dimenzije navadnega časopisa so tako velike, da nam zavzamejo polovico delovne mize. Če pa želimo novice prebrati v avtu čakajoč otroka na parkirišču, je to  ponavadi nemogoče, saj se jih v avtu sploh ne da odpreti. Časopis na dlani je za razliko od teh veliko bolj enostaven za branje, saj ga imamo na naših prenosnikih ali pa mobilnih napravah. To pomeni, da ga lahko spravimo v žep. Tako danes z enim samim klikom lahko dostopamo do vseh novic in beremo kaj se dogaja v našem mestu, tudi takrat, ko smo v tujino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.