Tisk jumbo plakatov – dobro vidna promocija vašega podjetja ali izdelkov

tisk jumbo plakatov

Jumbo plakati so dobra izbira za promocijo vašega podjetja, izdelkov in storitev, saj so dobro vidni, ker jih ekipa postavi na najbolj vidne točke ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih, kjer pritegnejo pozornost vseh, ki čakajo v kolonah ali se peljejo mimo. Njihova največja prednost je, da, ko so enkrat postavljeni, svojo nalogo opravljajo sami od sebe, zato še ta trenutek obiščite spletno stran https://magma.si/tisk-jumbo-plakatov/ in oddajte naročilo za tisk jumbo plakatov. Podjetje Magma Media za vas natisne jumbo plakate v najhitrejšem možnem času, če pa vam plakat še oblikuje pa bo trajalo malce dlje.

tisk jumbo plakatov

Tisk jumbo plakatov je učinkovit promocijski material

Najbolje oblikovani in natisnjeni jumbo plakati bodo ujeli pozornost v trenutku, ko jih bo oseba zagledala. Taki jumbo plakati običajno vsebujejo jedrnat slogan, estetsko in privlačno celovito grafično podobo ter dobro izpeljani kontrastni učinek. Za vse tiste, ki se bodo mimo vašega jumbo plakata peljali vsak dan, pa bo tak plakat opomnik na vaš izdelek ali storitev, ki se lahko hitro usidra v njihov spomin. V Magma Media lahko naročite tisk jumbo plakatov, hkrati pa vam ponujajo tudi možnost montaže na različnih lokacijah v Sloveniji.

Tisk jumbo plakatov

Ekipa se zaveda, da v oglaševanju šteje hitrost in zato so tri korake pred konkurenco. Plakate vam bodo stiskali že v roku treh delovnih dni, če se mudi lahko tudi hitreje, vi jim samo sporočite svoje želje. Trenutno so najbolj priljubljeni formati za tisk jumbo plakatov: 4000 mm x 3000 mm, 5040 mm x 2380 mm, 1400 mm x 2000mm, lahko pa se dogovorite za velikost po vaši želji. Plakati so natisnjeni na kakovosten blueback papir, ki ga odlikuje vodoodpornost in tako zagotavlja dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo vašega jumbo plakata. Ne odlašajte in še danes naročite tisk jumbo plakatov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.