Trenta in njene lepote

Odpočijte se v neokrnjeni naravi ter se naužijte svežega zraka – obiščite Kamp Triglav ter si zagotovite nepozabne počitnice. Edinstveni kamp se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka, ob reki Soči. Kamp Trenta je idealna priložnost za celotno družino, tudi za tiste z majhnimi otroci. Priložnosti za sprehajanje, pohodništvo, kolesarjenje ter ostale športne aktivnosti je namreč ogromno. V kampu Trenta se nahajajo veliki kampirni prostori za šotore, avtodome in počitniške prikolice, vključno z urejeno oskrbo zanje (elektriko, vodo ter priključek za odpadne vode). Poskrbljeno je tudi za urejen prostor za piknike, s klopmi ter mizami, tako na senčni kot na sončni strani. Kljub temu, da je kamp namenjen sproščanju ter pobegu iz realnega življenja hitrega vsakdana, je urejena tudi hitra Wi-Fi povezava, s pomočjo katere boste imeli dostop do vseh potrebnih informacij.

trenta

Kampiranje v naravi ima mnogo blagodejnih učinkov na človeško zdravje ter počutje, saj sprošča stres ter nudi obilico možnosti za opravljanje družabnih, prijetnih aktivnosti. Svež zrak vas bo navdal z energijo, izboljšanje splošnega počutja, pa tudi odličen nočni spanec. Kampiranje v naravi dokazano pomaga pri soočanju s stresom, zato je obisk kampa Trenta odlična priložnost za tiste, ki vas obremenjujejo vsakodnevne ter službene obveznosti. Vzemite si kratek dopust ter se podajte na nepozabno doživetje. Ne pozabimo na najpomembnejšo prednost, ki jo nudi obisk kampa Trenta. Skoraj nemogoče je, da bi ob obisku kampa ostali pri miru. Tako boste združili prijetno s koristnim ter poskrbeli za veliko količino športnih aktivnosti. Tako boste porabili veliko kalorij, izboljšali svojo mišično maso ter poskrbeli za zdravo srce in ožilje.

Ker je kampiranje nepredvidljivo, je vsako doživetje edinstveno. Tako se boste naučili sprejemati same sebe ter spoznali, da lahko uživate v vsakem vremenu, le pravo družbo potrebujete. Kampiranje možganom nudi odlično stimulacijo ter posameznika poveže z naravo – s tistim, kamor spada že od nekdaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.