Kje vas čakajo domofoni?

domofoni

Na spletni strani www.video-domofoni.si/domofoni si lahko ogledate bogato ter raznoliko ponudbo domofonov ter video domofonov.

Kaj pa sploh so domofoni? To so elektronske naprave namenjene za poziv, video ter audio komunikacijo med obiskovalcem hiše, bloka ali katerega koli drugega objekta. Prav tako z njim lahko vrata odpremo ter nadzorujemo vhodna vrata.

Ponudba podjetja zajema video domofone Eeguard. To je naprava, ki odpira vse elektronske ključavnice. Sestavlja ga zunanja ter notranja enota. Notranja enota domofona je namenjena nadzoru, snemanju ter fotografiranju obiskovalcev.

Katere so prednosti Eeguard video domofonov? Zunanja enota naprave je izdelana iz kovine in ima visoko zaščito proti vremenskim vplivom. Prav tako je zaščitena proti nasilnim posegom. Domofon ima visoko ločljivost kamere in monitorjev, ima opcijo WI-FI ali žične povezave ter še veliko drugih prednosti, ki si jih lahko ogledate na spletni strani EEGUARD-a.

Z nakupom domofona boste zagotovili večjo varnost vas ter vaših bližnjih prav tako, pa ne boste bili toliko v skrbeh vsakič, ko boste zatisnili oči ali pa se odpravili na počitnice.

Podjetje ima v ponudbi prav tako raznorazne dodatke, ki bi jih lahko potrebovali. Vsi izdelki so cenovno dostopni, kar je le še en velik plus za vas. Z željo, da bi bili vi, stranke podjetja EEGUARD, čim bolj zadovoljni z vašo izkušnjo nakupovanja domofonov vam podjetje prihrani tudi skrbi pri montaži naprave. Njihova ekipa vse uredi namesto vas.

V primeru, da si želite pridobiti kakršne koli dodatne informacije, lahko na njihovi spleti strani ekipi pošljete sporočilo. Prav tako jih lahko pokličete ter si zagotovite čim hitrejšo povratno informacijo.

Domofoni so idealni za katero koli okolje, ki mu želite reči varen dom. Občutek doma je varnejši, prav tako pa imate vse za lažjo funkcionalnost na enem mestu. Priskrbite si svoj Eeguard tudi vi!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.