Lasersko odstranjevanje dlak

lasersko odstranjevanje dlak

Vas zanima lasersko odstranjevanje dlak? Ne želite več izgubljati časa za britje in  bi se radi le stuširali in šli spat? Vas motijo dlake? Bi radi gladke in mehke noge brez, da bi se vsako jutro ali pa vsakič ko se tuširate brili? Bi radi živeli svoje življenje brez postanka za britje nog? Obiščitehttps://www.neguj.se/laserski-tretma/lasersko-odstranjevanje-dlak/, lasersko odstranjevanje dlak je prava stvar za vas!

lasersko odstranjevanje dlak

Prva stvar, ki je pomembna pri laserskem odstranjevanju dlak, je to da greste v vrhunski salon, z izkušenimi ljudmi. Kako ugotovite, da je salon vrhunski? Postavite polno vprašanj in če se zdi, da se kozmetičarka lovi pri odgovorih, je to alarm. Seveda vas mora tudi kozmetičarka vprašati o kožnih boleznih, o zdravilih, o tem ,če ste že prej šli lasersko odstranjevanje dlak, vaše splošno zdravje in počutje, vaša zgodovina zdravstvenega stanja.

Zadnjič ko se boste brile, je tik preden boste šle v kozmetični salon, saj morajo dlačice biti v fazi rasti. Preden greste na poseg se pogovorite s svojo kozmetičarko o plusih in minusih. Okoli dva dni po posegu, ne smete, ali pač ni dobro iti na sonce ali pa uporabljati krem za samoporjavitev, zato si vzamite dva dni časa zase in ostanite notri brez sonca.

Lasersko odstranjevanje dlak ni stvar, ki bi se znebila dlak kar čez noč. Potreben je obisk kozmetičnega salona nekajkrat, odvisno od posameznika. Posamezen tretma je lahko 20 min dolg ali pa polno uro. Odvisno je od barve kože, predela telesa in dlačic. Predel pod pazduho in predel bikinija je najhitrejši, predel hrbta in panog pa vzame več časa.

Čeprav so aparati zdaj bolj napredni in varnejši, se še zmeraj lahko pojavi rdečica po tretmaju, ki izgine čez nekaj ur.

Obiščite zgornjo povezavo in si preberite o tem še bolj podrobno, naj vas dlake ne ustavijo pri življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.