Lovilec olj – cena upraviči njegovo pomembnost pri varovanju okolja

lovilec olj cena

Pitna voda je izjemnega pomena za človeštvo, saj človek brez hrane lahko preživi nekaj dni, brez tekočine pa pač ne. Preverite koliko stane lovilec olj, nabavite si svojega in poskrbite za čisto okolje, ki bo hvaležno ne le vam temveč tudi vašim vnukom.

Čeprav voda predstavlja kar 80 % Zemljinega površja, je le malo te vode tudi pitne. Nekateri podatki kažejo, da če bi vso vodo na Zemlji zlili v 100 steklenic, bi dobili le za en prst pitne vode, vse ostalo pa bi predstavljalo slano oz. sladko vodo zamrznjeno v ledu. Fascinantno, kajne? Ravno zaradi tako majhne količine pitne vode je izjemnega pomena, da se vsak človek po svojih najboljših močeh trudi ohraniti čisto pitno vodo ter s svojim delovanjem prispeva k varovanju okolja.

Lovilec olj je zagotovo prava stvar za to. Če se sprašujete, kaj lovilec olj sploh je, naj vam povemo, da gre za napravo, ki, kot že ime pove, ločuje olje od vode ter jo s tem očisti oz. zadrži onesnaževalce, da ne gredo v okolje. Lovilec olj – cena zagotovo upraviči njegovo pomembnost – sicer ni obvezen v gospodinjstvih, ga je pa obvezno potrebno namestiti povsod tam, kjer so asfaltirana parkirišča, avtopralnice, mehanične delavnice oz. tam, kjer obstaja možnost razlitja ogljikovodikov, nameščajo pa jih tudi pred kanalizacije, greznice ali čistilne naprave.

Lovilec olj – cena se giblje od 2.000 pa vse do 21.000 evrov – je vsekakor okolju prijazna naložba, s katero boste poskrbeli za zdravo, svetlo in čisto prihodnost vaših naslednikov in naslednic. Morda je začetna investicija resda visoka, a dolgoročno gledano se vsekakor izplača.

Lovilec olj – cena je odvisna tudi od vrste, saj poznamo gravitacijske, koalescenčne in lovilce z bypassom – igra pomembno vlogo pri varovanju okolja, saj lahko že najmanjša kapljica olja iz mehanične delavnice onesnaži kar 1.000 litrov pitne vode!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.