Maska za obraz dela čudeže

Dan danes imaš celo paleto kozmetičnih pripomočkov, ki so na voljo za osebno nego in lepoto. Ena mojih najljubših kozmetičnih pripomočkov je maska za obraz. Z njo si lahko obdaš utrujen obraz in se hitro sprostiš. Po tem ko jo odstraniš pa tvoja koža ostane mehka in gladka. Še ure po odstranitvi maske za obraz ostaja tisti osvežilen in prijeten občutek.

Obraz pa je nežen in pomlajen. Maska za obraz je lahko narejena doma iz domačih sestavin ali kupljena. Obe sta lahko enako dobri samo pri kupljeni moraš biti pozoren na sestavo maske. Nikakor ni vsaka maska dovolj dobra. Na policah trgovin je ogromno mask, ki so vse prej kot kvalitetne.

Maska za obraz
Trgovci si želijo čim večjega zaslužka, ne glede na ceno, ki jo plača nazadnje potrošnik sam s škodo, ki si jo nevede povzroči. Enkrat, ko je koža zgubana in stara ni več poti nazaj. V kolikor pa je v vas nekaj ustvarjalne žilica pa je maska za obraz, ki si jo naredite doma, ne samo učinkovita, ampak tudi nežna in prijazna. Poleg tega pa se čas zabave podaljša. Najpreprostejša maska, ki jo poznam in je zelo učinkovita v boju z mazolji je medena maska. V med primešate par kapljic limone ter nanesite na obraz. Limona vam bo posušila mozolje, med pa nahranil in omehčal kožo. Po tej maski se zlahka namažete še z mešanico soka aloje vere in olivnega olja.

A bodite previdni pri nakupu soka aloje vere. Kupite tisto, ki nima konzervansov in je ekološko neoporečna. Maska za obraz pa lahko vsebuje tudi druge sestavine, kot so kakavovo maslo. Ta še posebej velja za prestižnega, saj kožo zelo lepo neguje, poleg tega pa mu tudi cena daje svojo vrednost. Maska za obraz pa je lahko tudi čudovito darilo, za vsakogar, ki uživa v negovanju samega sebe. A v tem primeru bodite pri nakupu pozorni in kupujte le najkvalitetnejše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.