S športno prehrano do boljših rezultatov

Se ukvarjate s športom ali fitnesom, ali pa mogoče samo pazite na svojo figuro? Če bi radi stopili korak bližje vašemu cilju, bo športna prehrana Nanox kot nalašč za vas! Ne glede na to, ali želite povečati mišično maso, ali pa izboljšati fizično pripravljenost vašega telesa, v naši spletni trgovini boste našli pravo izbiro.

Beljakovine so izredno pomembne za obnovo in regeneracijo naših mišic. Na voljo je ogromno vrst beljakovin v prahu – tj. proteinov, ki jih izberete glede na vaše potrebe. Seveda vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali kakšna športna prehrana bo najboljša za vas. Izbirate lahko med veliko ponudbo proteinov, tako z živalskimi osnovami kot tudi veganskimi, ki ne vsebujejo nobenih sestavin živalskega izvora.  Razlikujejo se tudi po namembnosti, čistosti praška, količini laktoze,…

športna prehrana

Če je vaš cilj hujšanje,  obsega športna prehrana tudi ti. fatburnerje. To so različni topilci maščob – prehranski dodatki, ki vam pomagajo kuriti kalorije in zmanjševati apetit. To je zadnja stopnička na poti do vaše popolne postave! Tovrstna športna prehrana se lahko dobi v več oblikah – v obliki vrhunske italijanske instant kave, ki skrbi za vaše zdravje ter vašo energijo skozi cel dan, ali npr. palačinke brez glutena, z visoko vsebnostjo beljakovin in skoraj brez sladkorja!

Za samo vadbo in fitnes so na voljo tudi pripravljene aminokisline ter razne beljakovinske in energijske čokoladice. Ker telo med samo vadbo izgublja mišično gorivo, je potrebno to nadomestiti z določenimi hranili za regeneracijo. Kakšna hranila potrebujete je odvisno od same intenzivnosti od trajanja vadbe. Aminokisline bodo poskrbele za vsako regeneracijo po raznih psihičnih in fizičnih naporih, okusne energijske čokoladice pa vas bodo napolnile z energijo za nadaljno vajo.

Da pa boste zdržali tudi najbolj intenzivne treninge in najhujše fizične obremenitve, športna prehrana Nanox obsega tudi različne kreatine in busterje! To je posebna vrsta športne prehrane, ki vas bo napolnila z energijo in vam povečala vzdržljivost in moč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.