Najboljša okna za vaš dom

Ko kupujemo nova okna ali pa menjamo stara, se mnogo krat res težko odločimo, kakšna in katera okna naj izberemo. Spletna stran Interalta nam nudi pestro izbiro različnih vrst oken za vaš dom ali pa podjetje oziroma industrijsko poslopje. Ko pa kupujemo novo okno za naš stanovanjski, poslovni ali industrijski objekt ali pa več le teh, moramo biti pozorni na več faktorjev oziroma dejavnikov. Paziti moramo, da so le ta kvalitetno oziroma kakovostno izdelana, da nimajo previsoke cene ter da dobimo zraven nakupa oken tudi zastonj montažo ali pa popust na le to.

okna

Poznamo več vrst oken. Delimo jih lahko na primer na velikost le teh, namen, ali pa na material, iz katerega so le ta izdelana. Slednja delitev pa je prav tako tudi najbolj pogosta in najbolj poznana delitev oken. Tako poznamo PVC oziroma plastična, ALU oziroma aluminijasta ter LES oziroma lesena okna. Med temi tremi vrstami oken pa lahko tudi kombiniramo in dobimo še več različic le teh.

PVC različica je bolj energetsko varčna različica oken in ima bolj moderen videz. Prav tako jih ni treba pogosto in redno vzdrževati.

LES različica je manj en. varčna, to pa zaradi tega, ker ta okna bolj “dihajo”. Imajo bolj tradicionalen videz in jih je treba bolj pogosto in bolj redno tudi vzdrževati.

Na spletni strani interalta pa boste našli tudi druge proizvode, saj okna niso njihov edini proizvod iz njihovega prodajnega programa. Prav tako prodajajo balkonska in vhodna vrata, stekla, police, senčila in tako dalje.

Trenutno pa imajo petnajst odstotni popust na njihova PVC okna, zato le pohitite z nakupom le teh pri njih.

Za več info. jih lahko pokličete na njihovo stac. ali pa mob. tel. št. ali pa jim pišete na njihov elektronski poštni naslov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.