Registracija podjetja pri Firmici

Imate mogoče kakšno odlično, revolucionarno poslovno idejo ali pa idejo, za katero mislite, da bi jo lahko zelo dobro oziroma odlično tržili? Si želite imeti čisto svoje podjetje in poslovati profitibilno na današnjem trgu? Potem je čas, da si le tega tudi registrirate. Registracija D.O.O. pri Firmici je enostavna, hitra in pa seveda poceni.

registracija d.o.o.

Ste zagnani posameznik, ki načrtuje velike poslovne podvige? Mislite, da imate tisto, kar je potrebno, da uspete v poslovnem svetu? Če ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilno oziroma z da, potem je čas za registracija d.o.o. To lahko storite kjer koli, vendar pa vam mi predlagamo, da to opravite pri podjetju Firmica, saj vam bo le to vaše podjetje odprlo namesto vas, vam svetovalo, kako poslovati, nudilo računovodske storitve in tako naprej.

Seveda pa, tako kot večina stvari v podjetništvu, registracija d.o.o. ni zastonj. Za le to boste potrebovali 7500 evrov začetnega kapitala ali več. To pomeni, da pozneje ne boste odgovorni za izgube vašega podjetja z vašim privatnim imetjem oziroma z vašo privatno / osebno lastnino, kot na primer pri vrsti podjetja s.p.

Čeprav smo zdaj govorili samo o registracija d.o.o. , to še ne pomeni, da to edina storitev, katero vam Firmica nudi. Nudijo vam namreč tudi mnogo več ostalih storitev, kot so na primer virtualna pisarna, računovodstvo, svetovanje, odkup podjetij, izdelavo logotipov in spletnih strani, kadrovske storitve in tako naprej.

V primeru, da se zanimate za registracija d.o.o. pri njih, jih lahko kontaktirate preko njihove mobilne ali stacionarne telefonske številke, preko elektronskega poštnega naslova ali pa preko aplikacije Skype. Prav tako lahko z njimi stopite v kontakt preko spletnih soc. omrežij FB, Twitter, LinkedIn, YT in Google Plus.

Želimo vam veliko poslovne sreče v svetu biznisa!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.