Pomivalni stroj G7000 z avtomatskim doziranjem spreminja način življenja

Pomivalni stroj G7000 z avtomatskim doziranjem

Miele predstavlja pomivalni stroj G7000 prvim avtomatskim doziranjem na svetu z integrirano kartušo PowerDisk®, imenovanim AutoDos. Od zdaj naprej vam ni več treba skrbeti, kako pravilno dozirati pomivalno sredstvo, saj bo pomivalni stroj naredil to namesto vas. Granulat pomivalnega sredstva se namreč v optimalnem trenutku in količini avtomatsko dozira glede na program, ki ga izberete. Naenkrat se lahko prepustite popolni brezskrbnosti in udobju – za trenutek se usedite in spočijte od napornega dneva, pomivalni stroj pa bo medtem kvalitetno pomil in osušil umazano posodo; točno tako, kot si boste zaželeli.

Pomivalni stroj G7000 z avtomatskim doziranjem

S svobodnim upravljanjem do čiste posode

Ker pri Mieleju verjamejo, da tehnologija navdihuje kreativnost in jo lahko povzdigne na višjo raven, lahko z njihovimi natančno dodelanimi produkti dosežete izvrstne rezultate. Pomivanje posode naenkrat postane mala malica. Pomivalni stroji in ekskluzivni granulati so namreč razviti v natančno usklajen sistem, ki brezhibno deluje glede na izbran program. Možno je tudi večkratno doziranje tekom enega programa, saj pomivalni stroj v programu Avtomatski senzor izmeri stopnjo umazanosti posode in temu ustrezno prilagodi doziranje pomivalnega sredstva.

Če kljub temu želite uporabiti drugo pomivalno sredstvo, ga lahko brez težav klasično dozirate – pomivalni stroji nove generacije vam nudijo maksimalno svobodo upravljanja. Funkcija AutoStart* s samo enkratno nastavitvijo omogoča, da pomivalni stroj pomiva ob želeni uri želenega dne. Navodila dajete vi, pomivalni stroj jih izpolnjuje. Vaš način življenja bo konkretno spremenil na bolje, saj boste lahko uživali v edinstvenem udobju, sproščenosti in čistosti. Kuhinjska opravila bodo naenkrat postala veliko bolj enostavna in prijetna, umazana posoda pa ne bo več skrb, ki bi vas obremenjevala. Če vas je od eksperimentiranja v kuhinji odvračal kup umazane posode, ki ob tem nastane, boste s pomočjo pomivalnega stroja Miele G7000 korak bližje svojim do sedaj nedosegljivim gurmanskim sanjam.

*Značilnosti opreme so odvisne od modela.

Več podrobnosti o pomivalnem stroju z avtomatskim doziranjem pa preberite na https://g7000.miele.com/sl-si/.