Za kožo je kolagen zelo pomemben

Na strani http://kolagen-elixir.si/ si lahko preberete kar nekaj zanimivih informacij o kolagenu ter njihovem produktu v obliki kapsul. Imenuje se Collagen Complex, ki ima visoko vsebnost najkvalitetnejšega kolagena Verisol. Ta kolagen izboljša osnovno stanje ter strukturo las, kože in nohtov. Vsebuje tudi hialuronsko kislino, le ta znatno izboljša vlažnost in elastičnost kože, poleg tega pa je dodan tudi vitamin C, ki pa je odličen antioksidant in poskrbi da je absorpcija in tvorba kolagena v telesu večja, učinkovine pa so res izjemne.

kolagen

Spodbuja mlajši videz kože, izboljšuje vlažnost kože izboljšuje gladkost kože z zmanjšanjem številnih mikro reliefnih brazdic, izboljšuje videz globokih gub ,izboljša prožnost kože, spodbuja rast las, krepi lase, spodbuja rast nohtov, spodbuja tudi izjemno čvrstost nohtov. Torej je kolagen kot prehranski dodatek odlična rešitev za kožo, kajti nudi ji stvari, kar ji primanjkuje. Ena najboljših odločitev je redno jemanje Collagen Complex, saj s tem ohranite lepo, čvrsto in mladostno kožo, lasje pa postanejo krepki, nohti pa izjemni.
Znaki, ki se kažejo ob pomanjkanju kolagena pa so: upadla, siva in postarana koža ter celulit, strije in vidne gube, lasje so krhki in suhi, lahko celo izpadajo, nohti so tanki in lomljivi lahko pa občutimo tudi hormonska neravnovesja.
Mednarodne študije o kolagenu v telesu (potrjene) so pokazale, da se kolagen v telesu tvori samo do zgodnjih dvajsetih let, ko pa smo stari 25 pa začne tvorba le tega v telesu upadati. Izčrpava pa ga nikotin, alkohol, stres, sladkor in pa nepravilna prehrana. Dobra prehrana ter zadostna hidratacija sta  zelo koristni in lahko zelo izboljšata zdrav videz kože. Ključnega pomena za zdravo kožo pa je, da ohranjamo pravo količino kolagena v telesu. Tako je kolagen odgovoren za elastičnost ter ohranitev lepe kože, za rast in moč las ter nohtov. Je tudi sestavni del celic, iz katerih se tvorijo hormoni in je zato nujen za pravilno ter uravnovešeno tvorbo hormonov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.