Zlati prinašalec ali Zlatko

zlati prinašalec

Lahko rečemo, da smo država, ki imamo zelo radi pse. Ogromno nas je takih, ki jih imamo doma, ampak vsak ima drugačno pasmo. Priljubljena pasma pri nam je tudi zlati prinašalec, ki prav ljubek kuža. Čeprav je to velik pes, se v njem skriva eno malo bitje, ki nam lahko pokaže ogromno ljubezni. Večinoma nas ima pse za hišne ljubljenčke, kar pomeni, da jih imamo čez celo leto v stanovanju. Za nas so kot družinski član, gredo z nami povsod, kamor se odpravimo mi. Nekaj o sami pasmi si preberite na spletni strani, nekaj zanimivosti pa bomo tukaj povedali.

Zlati prinašalec ni za vse ljudi. Za njega rabimo kar nekaj prostora, kar pa je najbolj pomembno veliko časa. Čeprav je lahko zelo ljubeč in rad poležava na naši postelji ali kavču, potrebuje veliko časa zunaj in veliko sprehodov. Zelo rad ima tudi otroke, seveda, če naše otroke tudi pravilno naučimo kako naj ravna s psom. Tudi druge živali mu ne smetajo, hitro jih vzljubi in postane njihov prijatelj.

zlati prinašalec

Zlati prinašalec je pes, ki se ga da hitro vse naučiti. Samo malo časa potrebujemo in nekaj znanja in bo postal priden in lepo vzgojen pes. Veliko krat ga izučijo za terapevtskega psa ali za psa vodnika. To so zelo pametni psi, ki res pokažejo neko nežnost in izkažejo veliko ljubezni.

Vsi kateri si želite zlatega prinašalca dobro premislite. Vsak mali pes je luštkan in ti sede se v srce. Ta pes ne bo ostal tako mali, ne boste ga mogli nesti v naročju. Zlati prinašalec, če je res zdrav lahko doseže tudi do 14 let. Kupite ga pri priznanem vzreditelju, tako bo vaš kuža res zdrav in ne boste odštevali za njegovo zdravljenje ogromno denarja. Sama skrb za njega ni težka, prav tako samo hranjene ni zahtevno, če pravilno ukrepamo. Če si ga želite se naprej dobro pozanimajte o njem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.